NEVER FADES

0W1A6763

Dress from Love Culture / Sneakers from Adidas / Bag from Chanel

Detta är verkligen den perfekta klänning, jag hittade den då mina vänner var på besök. Vi gick in i en affär vi aldrig sett förut och hade verkligen inga förväntningar. Men vi lyckades hitta lite fint och jag kom hem med två nya klänningar. Denna gången valde jag att matcha med ett par sneakers eftersom jag ville gå för en ledig look. Men jag tror även att de skulle passa bra med mina laceup skor eller att par klackar 🙂 Jag hoppas ni gillar det och ha en fortsatt bra lördag fina! x

This dress is the perfect dress, I found it when my friends were visiting. We went into this random store with no expectations, and came out with two dresses for a really good price. This time I paired it with sneakers since I was going for that casual look. Anyway, I think it will look good with my laceup shoes and heels as well. I hope you like it and have an awesome Saturday guys!

striped dress

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vilken strl har du?

 2. Maria Marques

  So gorgeous!!

  Love, Marie Roget

 3. Moa Håkansdotter

  Super snygg! Och så måste jag säga att du passar så jäkla bra i den frisyren!!

  moahakansdotter.vione.se