BEST SHOES FOR SPRING & SUMMER


BeFunky Collage

1 / 2 / 3 / 4 / 5

BeFunky Collage

1 / 2 / 3 / 4 / 5 

heels

1 / 2 / 3 / 4 / 5 

flats

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Här är några av mina favoritskor inför våren och sommaren. Jag gillar såklart svart men ljusa pastell färger och metallics känns så rätt. En favorit är dessa silvriga sneakers som verkligen är så snygga och kan ge det där lilla extra. De rosa sandalerna är en annan favorit, de påminner mig lite om Mansur Gavriels sandaler men till ett bättre pris. Jag hoppas ni hittar något som ni tycker om. Nu är det dags för mig att sova, hörs senare! 🙂
Here are my favorite shoes for spring and summer. I still like wearing black but pastells and metallics are definitely taking over. The silver sneakers are so great and would make any outfit look more interesting.  The pink sandals are another favorite of mine, reminds me a little bit of the Mansur Gavriel sandals. I hope you will find something that you like. Now I’m off to bed, later guys! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *