THE BEVERLY HILLS HOTEL

0W1A9738

 The Beverly Hills Hotell är ett av världens mest ikoniska hotell. Många kända personer har satt sina fötter här, bland annat Marilyn Monroe som brukade bo i bungalow nummer 7. Jag tycker alltid att det är så spännande att höra om historiska platser som detta hotell. Att bo här är inte billigt men har man vägarna förbi så skulle jag rekommendera en lunch. Inredningen är så fin och lyxig med rosa väggar, palmer och en massvis med blommor. Är man sugen på lite kändisspaning så har man nog väldigt goda chanser här 😉 Vi kom hit en torsdag strax efter lunch och fick bord på direkten. Jag valde en club sandwich som var så god, orkade dock inte äta upp allt så tog med resten to go. Ni kan se min lilla rosa låda som jag fick med mig hem, älskar det med usa ♥

The Beverly Hills Hotell is one of the most iconic hotels in the world. A lot of famous people have been staying here, Marilyn Monroe is one of them. Staying here is not cheap but if you have plans to visit Beverly Hills you should definitely check this out. I would recommend coming here for lunch! The interior is just amazing and it feels so luxurious with the pink and green color palette. I would also say that this is a pretty good place for celebrity spotting if that is something that would be of interest 😉 Anyway, we came here a Thursday for late lunch and got our table right away. I went for the classic club sandwich but couldn’t finish it all so I got the rest to go. You can see my little pink box on these pictures below ♥


0W1A9678
BeFunky Collage0W1A97120W1A9i720

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vad var dina top 5 saker att se i LA och top 5 restaurangerna? 🙂 x