OPEN BACK

0W1A9325

Dress – Necessary Clothing (here)
Shoes – Topshop 
Bag – Chanel
Hej! Vad tycker ni om denna outfit? Jag tycker att det skiljer sig lite från vad jag ”brukar” ha på mig. Men det är alltid kul att testa lite olika och denna klänning är ju verkligen så snygg! Vi landade i New York igår efter en himla lång dag. Vi skulle flyga first class med jetblue men de flög in ett plan utan first class så det fanns helt enkelt ingen plats för oss på det planet. Man hade tyckt att det kunde informerat oss om detta innan vi kom till flygplatsen. Men de bokade om oss på ett annat flygbolag, men vi fick spendera hela dagen på flygplatsen och fick även byta flyg i San Francisco. Så omständigt! Idag har jag känt mig sjuk och hängig vilket inte är bra eftersom jag flyger till Sverige ikväll. Måste samla krafter för att packa min väska, vi hörs senare fina! x

Hi guys! What do you think of this outfit? I think it’s a little bit different from what I usually wear. Anyway, it’s fun to try some different styles and this dress is so nice. We landed in New York yesterday after a super long day. We were supposed to fly first class with jetblue but they flew in a plane without first class seats so we basically got kicked out. Instead they booked us on a delta flight and we got to spend our whole day at the airport… So annoying. I’ve been feeling sick all day today which really sucks since I need to pack my bags for my trip back to Sweden tonight. I hope I feel better soon, talk to you later! x

PicMonkey Collage0W1A9491

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Wow vad fin du är!! 🙂 Älskar din blogg btw!

    1. Tack så himla mycket, blir så glad!! x

  2. Super snyggt!