ANSWERS PART 3

Hej Felicia!
Jag undrar om du är vegetarian eller vegan? För minns att du skrev i något inlägg tidigare att du inte äter mjölkprodukter?
Hej! Jag är varken vegetarian eller vegan men är känslig för laktos så äter inte det över huvudtaget. Jag föredrar att äta vegansk kost eftersom jag och min kropp mår så mycket bättre av det. Så finns det en vegansk restaurang eller något veganskt på menyn så blir det ofta det jag väljer. Är inte alls mycket för kött men älskar fisk och skaldjur!

Brukar ni laga mat?
Ja det brukar vi, då jag går i skolan så har vi en matlåda som kommer varje söndag och innehåller råvaror och recept för tre dagar. Så vi lagar mat tre dagar i veckan och resten av dagarna så äter vi ute eller beställer hem

Bodde du i Sverige när du var mindre eller har du bott någon annanstans i din tonår? Är du helsvensk?
Ja, jag har bott i Sverige i stort sett hela mitt liv, flyttade till USA för cirka tre år sedan. Jag är halvsvensk och halvkorean

Favorit resemål? Drömjobb? Favoritmat?
Mitt favoritresemål är Turks & Caicos. Jag vill jobba som inköpare, gärna på en stor department store som Barney’s eller Nordstrom. Min favoritmat är helt klart sushi!

New York eller Los Angeles ?
Jag väljer helt klart Los Angeles, jag trivdes verkligen så himla bra där! Jag påverkas otroligt mycket av vädret och mår tusen gånger bättre i kropp och själ i värme. Sen är det ett helt annat lugn i Los Angeles som man inte kan få i New York.

0W1A4708

hej, undrar hur lång du är och hur mycket du väger? om det inte är för personligt:)
Hej! Jag ä är 172cm och väger vet jag inte riktigt..för lite i alla fall haha

har du fransförlängning? dina ögonfransar ser jättelånga och perfekta ut!
Jag har haft fransförlängning regelbundet i cirka tre år nu. Men just nu så försöker jag sluta så har typ enstaka fransar kvar haha. Eftersom jag inte har tagit några pauser så har det slitit väldigt mycket på mina egna fransar..

Hur stylar du ditt korta hår?
Jag stylar i princip aldrig mitt hår, jag vaknar och sen är det klart. Ibland så lockar jag håret men jag har verkligen inget tålamod och tycker att det är så himla tråkigt.

Planer för sommaren?
Jag är ledig nu fram tills Juni då jag börjar skolan igen. Så större delar av sommaren kommer att spenderas i New York. Innan dess hoppas jag på att kunna resa lite, gärna i Europa. Är riktigt sugen på att åka en sväng till London!

Var får du inspiration ifrån?
Det är olika, men från folk jag ser på gatan, tidningar, Pinterest, andra bloggare osv.

0W1A5022

Ett måste-plagg i garderoben?


Denim! Ett par bra sittande jeans helt klart.

Hur tänker du angående visum i framtiden?
Eftersom att vi är förlovade och kommer att gifta oss nästa år så har vi redan påbörjat processen och ansökan om ett green-card. Eftersom jag anser USA som mitt hem så kommer det verkligen att bli så skönt att få rättigheter till att få arbete, resa osv.

Du Och din fästman är så fina ihop! Jag undrar, känner du att han är din själsfrände, att ni har en speciell kontakt som inte går att beskriva? Eller är den känslan något som kommer med varje pojkvän man har? Hur tänker du kring det?
Vi har absolut en speciell kontakt som inte går att beskriva. En känsla som jag absolut inte haft med tidigare pojkvänner. Jag känner så otroligt mycket för honom att jag inte vet hur jag ska beskriva det. Han är verkligen de finaste jag vet och jag är så glad och förväntansfull för allt som vi har framför oss. Kunde inte önskat mig mer än ett liv tillsammans med honom!

Hur känner du angående att din pojkvän betalar det mesta åt dig? Menar inte detta allt på något negativt sätt, utan menar snarare från det perspektivet att du är så beroende av honom, och känns ert hem som ert när det är han som betalat osv? Eller känns det som om du bor hos honom?
Eftersom att jag inte har någon möjlighet att arbeta i USA så anser jag att det inte är mer än rättvist att han betalar för boende osv. Jag valde att flytta till honom eftersom att han inte hade möjlighet att flytta på grund av jobb och karriär. Han är förstående och eftersom att vi är förlovade så har han heller inga problem med att betala mer. Vår lägenhet känns absolut som vårt hem, vi flyttade dit tillsammans och har inrett det tillsammans och spenderar vårt liv där tillsammans. Däremot så tycker jag så klart att det ska bli otroligt skönt att få möjligheten att börja jobba och tjäna mina egna pengar.

Vad är din syn på utbildning och arbete? Anser du att det är tillräckligt att en i förhållandet jobbar?
Vet inte riktigt va du menar med den första frågan. Men personligen så känner jag i alla fall att jag vill ha en utbildning och arbete. Men det viktigaste för mig är att få göra någonting som jag tycker om.
Andra frågan kan jag inte riktigt svara på, det beror på förutsättningarna i det förhållandet. Tjänar en tillräckligt med pengar så det räcker till och den andra personen vill ta hand om familj eller liknande så ser jag ingen anledning till att båda måste arbeta. Men i ett annat förhållande så kanske de ser annorlunda ur och båda vill jobba.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad menar du med att du väger för lite?

  2. Hur menar du när du skriver att du äter för lite? kram!