TODAYS PICK

CHLOEFAYE1

Black / Brown / Grey

Idag ville jag tipsa er om dessa fina väskor, de påminner mycket om Chloe’s populära Faye väska! Jag tycker att de är så himla fina och klassiska 🙂 Detta är helt klart ett bra budget alternativ eftersom att jag vet att alla inte har intresse av att lägga pengar på designerväskor.
Annars så befinner jag mig i Göteborg just nu, vi åker alltid hit över påsken. Imorgon ska jag och mamma ut och se om vi kan shoppa lite, så mysigt! Uppdateringen har vart lite sisådär de senaste dagarna med allt resande, men nu är jag tillbaka. Undrar även om ni skulle ha intresse av en L.A guide? x

Everyone has probably seen the Chloe Faye bag? I really love it, it’s such a pretty and classic bag. These shown above are a really good option for those of you who doesn’t feel like spending a fortune on a designer bag. 
Anyway, I’m in Gothenburg right now, we always come here for easter. Tomorrow I’m spending the day with my mom and we are going out for some shopping, so much fun. I know the updates has been pretty bad the latest days because all of my travels, but now I’m back. I also wonder if you guys would be interested in a L.A guide? x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vill du ha barn? Isåfall skulle du kunna tänka dig att ha dem i USA eller skulle du vilja flytta hem till Sverige?

  2. Ja gärna LA GUIDE!!!

  3. Ska till LA i juli så det skulle vara grymt!