MANDATORY BRUNCH

0W1A1568

Oficina 1000 Miglia – 371 Broome St, NY

Eftersom att jag hade en dag i New York innan jag åkte vidare till Sverige så bestämde jag mig för att äta brunch. Jag mötte upp Soyoon och vi gick till Oficina1M som jag har velat testa ända sedan dom öppnade för några månader sedan. Jag älskade verkligen inredningen och den rustika känslan som de hade lyckats skapa. Maten var även den god, vi åt bland annat en fiskburgare.. men blev lite besviken eftersom de två rätter (pannkakor och gnocchi) som vi ville testa var slut, lite dåligt faktiskt. Så får helt enkelt komma tillbaka och testa de en annan gång.. x

I decided to eat some brunch since I had one day in New York before Sweden. I met with Soyoon and we went to Oficina1M, which is a place that I have been wanting to try for a while. I really loved the interior and the rustic feel that they created. The food was good as well, but we got a little bit disappointed because they didn’t have the two thing that we wanted to try (pancakes & gnocchi). So I guess I have to come back and try it another time.. x

0W1A1531brunch0W1A1574

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *