BLOOMS

0W1A9892

Skirt – Zara
T-shirt – Acne 
Sneakers – Nubikk
Bag – Chanel

Här är en outfit från L.A som jag inte hunnit lägga upp än. Köpte denna kjol för några veckor sedan och ser fram emot att få använda den mer i vår. Denna gången så blev det svart och vitt med sneakers till! Den här typen av kjol tror jag även kommer att fungera med en tjockare tröja 🙂 Idag har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen. Gått på lång promenad i regnet tillsammans med Monty (vår hund) och nu ska jag färglägga min vuxen målarbok. Har ni sett dom? Så himla mysigt och avslappnande. Ha en fortsatt fin söndag. x

Here is another outfit from L.A. I got this skirt a couple of weeks ago and I can’t wait to wear this for spring. This time I wore it with a white tee and sneakers, but I also think it will look good with a warmer shirt as well 🙂 Today I have just been spending time with my family. We went on a long cozy walk in the rain with Monty (our dog). Now it’s time for me to spend some time with my coloring book, have you guys seen the new coloring books for adults? I love it, so relaxing. x

PicMonkey Collage0W1A0090

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Maria Marques

    Gorgeous!

    Love, Marie Roget