GOLDEN SHOES & LEVIS

0W1A8649

Wearing:
Denim – Vintage Levis
Shoes – H&M
Top – Zara
Bag – YSL

Hej på er! Här kommer en look från några veckor sedan.. Dessa guldiga skor är absolut en favorit i vår, så snygga tillsammans med denim. Hörni, Sverige är fortfarande så kallt vilket jag tycker är lite tråkigt, vill ha sol och värme. Försöker planera in lite resor så tiden kan gå lite fortare, är sugen på mina favoriter, Palma och London. Någon som vill med? haha 🙂 Nu ska jag fortsätta att svara på era mail angående brunch, later! x

Hi guys! Here is another look that I wore a couple of weeks ago. These golden shoes looks so good with denim and I really love them. Sweden is still freezing which really sucks haha, I want spring and warm weather. I’m trying to plan some trips and I would really wanna go to Palma or London 🙂 Now I’m gonna continue answering some emails. Later! x

0W1A8721akerstroms0W1A8766

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Are the shoes from this season? I need them!!

  1. Yes I got them a couple of weeks ago. You can find them online 🙂

 2. Är toppen ny? Så himla fin, men hittar den inte på Zaras hemsida. 🙂

  1. Nej den är inte ny, köpte den för kanske ett halvår sedan tyvärr! :/

 3. Gabriella

  Åh du är så fin!!

  Gabella.devote.se

 4. So stylish love it!!
  http://Www.somethingvogue.com

 5. So stylish love it! !
  http://Www.somethingvogue.com

 6. […] Jag verkligen älskar älskar älskar vintage jeans, de är de bästa! Dessa vintage Levis är en stor favorit hos mig och jag letar alltid efter de perfekta paret hah. Jag gillar verkligen känslan som de adderar till alla outfits, lite cool girl vibes hah. Jag har köpt flera av mina vintage jeans på olika marknader i L.A men man kan även hitta dom online. Här över är fyra olika modeller som jag verkligen tycker är så fina, nummer 2 ser precis ut som ett par som jag äger (här). […]