VENICE SIGN

0W1A1353

Var ju tvungen att ta några turistiga bilder vid Venice skylten innan vi åkte hem. Det ser verkligen så härligt ut och jag saknar verkligen L.A så mycket! Annars så har det vart lite mycket för mig de senaste dagarna, men nu börjar jag få ordning på allt. Imorgon ska jag iväg och träffa Josefine och fota lite till bloggen. Jag tänkte att det kunde vara kul med lite bilder från min vardag nu och inte bara L.A 🙂 Hoppas ni alla får en fin lördag! x

I had to take som touristy pictures by the Venice sign. It looks so great and I miss L.A so much! Tomorrow I’m gonna meet with Josefine and shoot some new blog material. I thought it could be fun with some Stockholm pictures and probably some warmer outfits haha. Later! x 

0W1A13020W1A148i0

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Vart kommer denna fina tröjan ifrån?

    1. Den kommer från Zara! 🙂

  2. Ellen Johansson

    Åhh vilken fin tröja!! Vart har du köpt den? Dessutom, superbra blogg Felicia, du tar SÅ fina bilder!

    1. Den kommer från Zara. Tack så himla mycket fina du!! x