LIFE IS AN ADVENTURE

 

travel

Det bästa jag vet är att resa och få se nya platser och miljöer. Mat, resor och upplevelser är verkligen livet och något jag tycker alla ska göra så mycket som dom bara kan. Jag har nu bokat två nya resor, en till London och en till Palma. Eftersom jag annars reser mycket i USA så ville jag vill passa på att resa lite i Europa då jag är på besök här i Sverige. London och Palma är absolut två av mina favoritstäder ever. Så det ska verkligen bli så härligt, har ni några tips så får ni absolut komma med dom. Jag hoppas även att jag kommer iväg en sväng till Frankrike för att spana in ett ställe som vi kanske kommer att gifta oss på. Så exciting! x

The best thing I know is to see new places. I think everyone should try to travel as much as possible. I just booked one trip to London and another to Palma, two of my favorite cities ever. I really want to take this time to travel in Europe since I usually just travel in the U.S. I also hope that I’ll have time to visit France and look at a place where we might have out wedding. So exciting! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Kul att du ska till London – det ska jag också! När ska du dit? 🙂 Kram