CULOTTES

0W1A0424

Wearing:
Top – Zara
Pants – Zara
Bag – Gucci

Har fortfarande outfits kvar från L.A som jag passar på att lägga upp eftersom att jag har så svårt för detta tråkiga + gråa vädret som Sverige bjuder på. Längtar verkligen tills jag kan ha kläder som dessa igen! Var i alla fall i stan idag och träffade Ida vilket var så himla mysigt. Vi tog lite bilder men vi får se om dom kommer upp, blir aldrig nöjd. Nog med klagandet.. Nu ska jag svara på lite av era mail och researcha lite bröllopsgrejer. Hoppas ni får en fin kväll! x

I still have some outfits left from L.A that I’m gonna post since I have a hard time with this weather here in Sweden haha. I’m definitely craving nice weather and some sun. Today I went to the city to catch up with Ida, it was so fun to see here again. We took some pictures but don’t know if I’m gonna post them yet, so picky hah. Ok, now I have to answer some emails and research some wedding stuff, later! x 

offshoulder

0W1A0666

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. hej,
    is it possible for you to put the link to shop the clothes you wear?
    love from france

  2. Åå vilken fin blus!!
    Vad bär du för storlek i den?
    Kram