NUDE ON WHITE

feliciaakerstrom

pics: Malin Göransson

Wearing:
Top – Gina Tricot
Pants – H&M
Shoes – Asos (here)
Bag – Gucci

Lite ljusare outfit än vad jag vanligtvis brukar ha på mig, kändes lite ovant att inte ha jeans eller något svart. Men jag gillar det och kommer fortsätta att klä mig i ljusare nyanser under våren och sommaren. Igår kände jag mig lie hängig så idag ska jag mest ta det lugnt men också packa inför London imorgon. Det ska bli så mysigt att äntligen få träffa min älskling igen, saknar verkligen ihjäl mig. Har ni några London tips så får ni absolut kommentera! Vi hörs senare, ha en fortsatt bra torsdag. x

This outfits is a lot brighter compared to what I usually wear, I’m definitely not used to wearing these kind of colors but I really liked it. I think I will try to incorporate more white, nude, and beige into my future outfits. Yesterday I felt kind of tired so today I’m just gonna try to rest and also pack for London. I’ts going to be so great to see my love again, I miss him so much everyday. If you guys have any London recommendations, feel free to comment! Talk later guys.. x  


IMG_3379
PicMonkey Collagefeliciaakerstrom1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hur stylar du ditt hår? Vad använder du för produkter? 🙂