LONDON WEEKEND

0W1A8693

Hej på er!
Helgen har gått så himla fort och jag har inte riktigt haft tid till att titta in här. Tyvärr känns det som om vi inte riktigt har haft tid till någonting haha.. Vädret hade vi inte så tur med då det regnade i princip hela helgen, men fick i alla fall några bilder som kommer att komma upp. Det bästa med resan var att jag fick träffa min älskling igen och i fredags firade vi hans födelsedag på Sushi Samba. Nu sitter jag på flyget hem och går igenom lite bilder och planerar kommande vecka och blogginlägg. Hoppas att ni har haft en fin helg, hörs senare! x

Hi guys! This weekend passed by so fast and I really didn’t have any time to update the blog.. Unfortunately it felt like we didn’t have time for anything.. The weather wasn’t the best, it was that typical London weather, rainy and gloomy! So I didn’t get as many pictures as I hoped for but I got some good ones that I want to show you.. The best part of the trip was to finally see my love and celebrate his birthday at Sushi Samba.. Anyway, now I’m on the flight back to Stockholm and I’m going to look over the pictures and plan this following week. I hope you all had a great weekend, talk more later! x

0W1A90420W1A8829

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vi är ett gäng tjejer som åker till London om två veckor, har du några bra tips om restauranger, caféer osv? 🙂