FLORAL BOMBER

0W1A9008 (1)


Wearing:
Bomber – H&M
Denim – Asos
Bag – Chanel
Top – Gina Tricot

Här kommer en snabb outfit från London, det var svinkallt ute så detta var det vi fick ihop. Jag hade packat för varmare väder men lördagen bjöd på 6 grader och regn, riktigt ruggigt. Denna bomber är verkligen en ny favorit i garderoben, den är så skön och så snygg. Jag älskar verkligen färgerna, guld, blå och rosa.. Kan inte bli bättre! Matchade med denim så klart och mina boy bag. I hope you like it, vi hörs senare! xx

We took these outfit pictures really quick because it was freezing outside. I expected warmer weather but it was 6 degrees celsius, gloomy and a lot of rain. Anyways, this bomber is a new favorite of mine, it’s so comfy and I just love it. The colors are on point, blue, gold and pink, can’t get any better than that. I wore it with denim and my lovely boy bag.. I hope you like it, talk later! xx 

0W1A8908-2PicMonkey Collage0W1A8947

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. http://Lindaph.blogg.se

  Åhh så himla fint hår du har! 🙂 Blir så sugen att klippa mitt hår med.

  1. Tack så mycket!! 🙂

 2. Snygga jeans på snygg tjej!! Skulle du kunna länka till dem? 😃 Kram

  1. Tack, finns tyvärr inte kvar hos Asos. Men kolla deras webshop och jeansen från deras eget märke 🙂

 3. Hej,
  Vad kommer skorna ifrån? Så fina!!
  / Sofia 🙂

  1. Asos! 🙂

  2. Tack, de kommer från Urban Outfitters 🙂

 4. men åh.. jag har också den bombern men min är så sjukt stor i armarna?? har du sytt in din? :O jag har storlek 36 i min dock.. kanske är därför? satt mycket snyggare på dig än mig.. typsikt

  1. Den är lite stor i armarna för mig men inte alls farligt.. Jag tog storlek 34 på min 🙂