SLINGBACKS

0W1A91i47

Detta är ett av mina London köp, ett par slingbacks i ljusblå/grå från Topshop. Har länge suktat efter Chanels slingbacks men tycker att de är lite väl pricey för mig just nu. Längtar verkligen tills jag kan inviga dessa, vilket troligen blir om cirka två veckor då jag åker iväg till Frankrike.. mer om det senare. Enligt mig så är denna typ av sko är en av vårens hetaste trender och jag tänkte snart lägga upp ett inlägg upp om hur man kan matcha dessa på bäst sätt. Kika in då, puss så länge! x

This is one of the things that I bought in London.. A pair of lightblue/grey slingbacks from Topshop! I’ve been wanting the classic Chanel slingbacks but I think those are kind of pricey for my budget right now. I really look forward until I can wear these and I think I’ll be able to wear them in France in two weeks… more about that later! Anyway, I really think slinbacks are the best shoes for spring and I will later share a post on how to wear them. Talk more later! x

0W1A9151

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *