HOW TO WEAR: THE SLINGBACK SHOE

stripedsweater

STRIPED SWEATER
Hur snyggt är det inte att matcha med ett par jeans och en randig tröja? Detta känns verkligen som min typ av outfit och ska se om jag kan hitta något liknande i min garderob. Den perfekt outfiten nu i denna tid mellan vinter och vår.
I love this combination with denim and striped sweater. This feels like my kind of outfit and I’m gonna see if I can create something similar. It’s the perfect transitional outfit.

skirt

SKIRT
Denna sko är så fin till bara ben, här över ser ni några exempel på hur det ser ut tillsammans med kjol. Jag gillar verkligen den första outfiten eftersom att skon är lite mer feminin i kontrast till kjolen i skinn.
This shoe works so well with bare legs.. here you can see how it looks combined with a skirt. I really like the first outfit because I like the contrast between the more feminine shoe and the leather skirt.

Blackpant

BLACK PANTS
Slingback skon fungerar så bra tillsammans med svarta byxor, jeans eller culottes. Till detta kan man i princip ha vilken typ av topp man vill. Under sommaren skulle jag satsa på en skjorta och på hösten fungerar en turtleneck perfekt!
The slingback shoe works very well with black pants, jeans or culottes. You can wear any type of top with this combination. I would wear a shirt for summer and a turtleneck for fall!

dress

DRESS
Jag skulle matcha med en klänning för en lite mer dressad look. En lite längre klänning ger dig en riktigt classy look som fungerar både till vardags och finare tillfällen. 
I would pair the shoes with a dress for a more dressed up look. I really like how classy it looks with these longer dresses, perfect for everyday or more formal occasions.

casualchic

CHIC DENIM
För en chic look bär tillsammans med jeans och en lite roligare topp. Se och lär av snygga Elin Kling, perfekt outfit på alla sätt och vis. 
Wear with denim and a nice top for a chic look. Watch and learn from Elin Kling, the perfect outfit in every way. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Aleksandra

  Hejhej! Skulle du kunna sätta ihop ett kollage med slipback skor? Hade varit kul att se var man kan hitta liknande 🙂

  1. Hejhej! Ja självklart skulle jag kunna fixa det 🙂

 2. Johanna Andersson

  Hej Felicia!
  Jag vill börja med att säga att du är en otroligt stor inspiration för mig och säkert för många andra. På något magiskt sätt har du fått mig att inse vad min stil egentligen är och vad jag känner mig både fin och bekväm i. Du verkar lägga ner så mycket tid och personlighet i dina inlägg vilket jag älskar!!

  Såå nu till min fråga haha.
  Jag köpte nyss mitt första par kick flares från Zara i vitt men nu när jag vet hur snyggt det är vill jag gärna hitta ett par i den perfekta denim färgen. Har du några små favoriter som du kan tipsa om eller en bra hemsida?
  kram:)

 3. hej!! kan du tipsa om slingback utan klack? tkr de är såå fint 🙂

 4. Maria Marques

  This post is beyond perfect!!
  Thanks for the tips, dear.

  Love, Marie Roget | Marie Roget Shop

  1. Thank you, I really love the shoes 😀 <3

 5. […] Har ni inte läst mitt inlägg om hur man matchar slingbacks? Om inte så kan ni göra det här (klick)! I detta inlägg tog jag med några av mina budgetfavoriter, ni hittar alla dessa till ett riktigt […]