SOPHIES CANELÉ

0W1A9424-2

I Torsdags så mötte jag upp Lovisa på Sophies Canelé här i Stockholm. Jag hade hittat detta ställe och tyckte att det såg så himla charmigt ut. Det var verkligen så mysigt med fin inredning, turkosa stolar och de obligatoriska marmor borden. Jag är så glad över att få möjligheten att träffa nya härliga tjejer genom bloggen och mina sociala medier. Lovisa var verkligen hur gullig som helst och jag fick en riktigt bra start på dagen! x

I met Lovisa at Sophies Canelé here in Stockholm, I found the place and I thought it looked soo charming! The interior was just lovely with the turquoise chairs and the obligatory marble tables. I’m so grateful for meeting all these great girls through my blog and social media channels. Lovisa was so sweet and our coffee date was the perfect start of the day! x

0W1A94100W1A9441-40W1A9416

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Var är den toppen ifrån du hade denna dagen, såg på Lovisas blogg! Den var såå fin 🙂

    1. Den kommer från Zara!! Tack 🙂