SHOPPING CRAVINGS

nakd

1 / 2 / 3
Jag älskar verkligen klänningen, som ni vet är jag inte den som bär mycket färg men den här känns verkligen så jag. Kavajen är även den en favorit, håller ni med mig att beige är det nya svarta?

I really love this dress, colors is not my thing but this dress feels so me. This blazer is another favorite, beige is the new black, do you guys agree?

nakd1

1 / 2 / 3
Na-kd har vintage Levis vilket är så grymt, är verkligen sugen på att beställa hem ett par.. Enligt mig att av de bästa plaggen att ha i sin garderob. Sen kan vi ge en minut åt denna bomberjacka.. så perfekt!

Na-kd got vintage Levis which I think is so awesome, really want to order a pair. These kind of vintage denim is a must have in my closet. Also, lets give a moment for this bomber jacket, pure perfection!

nakd2

1 / 2 / 3
Har redan tjatat om dessa off shoulder toppar tusen gånger här på bloggen, men det är verkligen vårens bästa plagg. Tänk er den toppen tillsammans med Levis jeansen och ett par härliga sandaler. Love it! Vill ni få 20% på dessa plagg så ange koden ”NAKDAPRIL

I already talked about these off shoulder tops a thousand times here on my blog.. but its really the perfect top for spring. Just think of this top combined with the Levis jeans and sandals, love it! If you guys want 20% off these items, use the code ”NAKDAPRIL

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *