BLUE AND FLUFFY

FeliciaAkerstrom_oredigerad-12

Wearing:
Denim & Shoes – Topshop
Fur jacket – H&M
Blouse – Zara
Bag – Chanel

Hej hopp! Hoppas att allt är bra med er denna kalla måndag. Denna outfit tog jag tillsammans med Fanny (klick) förra veckan då det inte var lika kallt som idag. Jag älskar verkligen dessa skor, det bästa är att jag kunde ha dom hela dagen utan att få direkt ont i fötterna. Man känner sig även så mycket snyggare då man kommer upp några centimeter, eller hur? Anyway, funderar på att boka en tid hos frisören imorgon.. är riktigt sugen på lite förändring. Mer om det senare, puss så länge! x

Hi guys! I hope everything is good with you. I took this outfit with Fanny the other day when it wasn’t as cold as it is today.. brr! I really love these shoes, the best part is that I can wear them all day without any problems. I also feel more dressed up when I get a couple of inches taller, heels are the best. Anyway, tomorrow I’m thinking of getting my hair cut again, I want some change.. More about that later! x

FeliciaAkerstrom_oredigerad-5PicMonkey Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Om jag hade ditt fina hår skulle jag inte klippa det 😄

  2. Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

    Vilken fantastiskt fin blogg! vi som älskar LA kikar in här då och då…kolla gärna in vår blogg just nu har vi gjort en LA guide över vad vi gillar att göra när vi är där! http://wlaukkanens.se

  3. Snyggt

  4. Vad heter jeans modellen?

  5. Älskar skorna! På hemsidan hittar jag bara ett par som är mer åt det gråa hållet, medan dina ser mer lavendel-färgade ut. Vet du vilken färg du köpte dem i? Kram 🙂