WEDDING UPDATE

chateauwedding

Eftersom att vi gifter oss nästa år så har bröllopet känts väldigt avlägset för mig.. Det är inte förens nu som det faktiskt börjar kännas som om att det faktiskt kommer att hända. Jag lovade er att dela med mig av denna process och jag kan även tänka mig att det kommer vara kul för mig att kolla tillbaka på detta i framtiden. Så har ni missat mitt första bröllopsinlägg så kan ni hitta det här.

Det som har hänt sen förra gången är att vi har anlitat en bröllopskoordinator och även nästan bestämt oss för en location. Förut velade vi mellan California (Malibu) och Frankrike och nu har vi helt enkelt bestämt oss för Frankrike. Efter att ha diskuterat vad för typ av bröllop vi ville ha så kom vi fram till att vi ville ha en upplevelse tillsammans med våra vänner och familj. Istället för ett ”vanligt” bröllop som pågår i några timmar så ville vi ha mer.

Därför har vi bestämt oss för att hyra en Chateau i Frankrike. Vi kommer att ha bröllopet där och även spendera en weekend där tillsammans med vänner och familj. Vi har letat och letat efter det perfekta stället och har nu hittat ett som vi tror kommer att passa oss perfekt. Det som har vart svårt har vart att hitta en fin Chateau som även är någorlunda modern inuti. Vi har tittat på så många ställen som vart magiska på utsidan men som vart väldigt omoderna och gamla på insidan. Eftersom att vi kommer att bo och spendera mycket tid inne i slottet så vill vi ju ha en bra standard på sov och badrum!

På fredag så åker jag faktiskt iväg till Frankrike och kollar om detta ställe är lika bra i verkligheten som det faktiskt verkar vara. Jag vill få den där speciella magkänslan av att det är vårt ställe. Det ligger i South Burgundy och det ska verkligen bli så spännande att få se det. Jag kommer så klart att ta med mig kameran och uppdatera er senare. Men från bilderna i detta inlägg får ni en lite bättre ide om vad det är vi hade tänkte oss! Jag tycker verkligen att det är så kul att få dela med mig av allt detta med er och jag hoppas att det är något som ni tycker är intressant. Så fort vi bestämt plats och datum så börjar allt det roliga med att hitta en klänning, välja all dekoration, mat osv. Det bästa av allt är att jag får göra denna resa med min älskling, det kommer att bli ett riktigt äventyr! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Alltså drömmen! Ja ja ja håll oss uppdaterade, det är hur kul som helst att följa!
    Jag har en annan fråga förresten. Visst har du WordPress? Vilket tema kör du (eller är det helt egenkodat?)?
    Kram och tack för en fantastiskt blogg!
    http://MMALMCRONA.com

  2. Åh va roligt! Grattis till er igen.

    1. Tack så himla mycket!! 😀