MY SOCIAL MEDIA CHANNELS

PicMonkey Collage

 INSTAGRAM @ FAKERSTROM
Följer ni mig inte på Instagram så go ahead do it now haha. Jag älskar verkligen Instagram och kan spendera timmar där. Nu har det blivit lite mycket London den senaste tiden men eftersom Sverige inte visar sin bästa sida blir de så svårt med härliga bilder härifrån. Tur att jag har två spännande resor på G innan jag åker tillbaka till New York.
If you don’t follow my Instagram yet, you know what to do hah. I really love Instagram and can spend hours looking through the feed.. It’s been a lot of London pictures lately but it’s really hard to update and  take nice pictures here in Stockholm.. Good thing that I have 2 fun trips coming up before I head back to New York.

snapchat

SNAPCHAT @AKERSTROMS

Snapchat gillar jag för man kan lägga upp lite vad som helst och behöver inte riktigt tänka så mycket hah. En suddig selfie eller en lite halvdålig bild på Harrods känns mer acceptabelt här. Men här hittar ni alltså lite mer vardag som kanske inte alltid kommer upp på bloggen, ska fortsätta att utveckla min snapchat och komma upp med nytt roligt material! 
I really like snapchat because everything can be posted there and I don’t really need to think it through haha. A blurry selfie or a bad picture of Harrods is ok on snapchat. You can also find more everyday kinda pictures here that you won’t find on my blog. I’m also gonna continue to develop and come up with fun material for my snapchat account! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Lyckligtviis.blogg.se

    Har du några bra tips på hur man blir större på instagram? 😀 älskar din insta! och blogg såklart