SAY HELLO TO MY NEW HAIR

 

0W1A9617


Är verkligen så glad över min nya frisyr, det känns verkligen 100. Klippte bort det slitna och sen klippte jag även till en liten lugg eller vad man ska kalla det för. Min lugg har tidigare vart lika lång som mitt hår men nu blev den lite kortare vilket kändes så rätt. Fick lite vågigt hår idag men jag tror även att det kommer va grymt platt. Vad tycker ni? Ursäkta mitt osminkad ansikte.. försöker fortfarande få mina ögonfransar att växa ut. Anyhow, tänkte se om jag kunde spela in något kul på snapchat nu. Later guys! x

I really love my new hair, it feels so great. I decided to cut off the damaged hair and also cut my bangs shorter. My bangs used to be the same length as the rest of the hair but now it’s a lot shorter. This time I got some curls but I think it’s look good flat as well. I’m sorry for my tired face, I didn’t wear any make up  and my eyelashes are still under recovery. Anyhow, now I’m gonna see if I can record something fun on my snapchat. Later guys! x

0W1A9613

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Så snygg! Men blazern/jackan, var kommer den ifrån? Superfin!

    1. Tack så mycket! Den kommer från Sandro 🙂

  2. Moa Håkansdotter

    Super snyggt!

    moahakansdotter.vione.se

  3. Gud vad fräscht håret blev! Ögonfranstips: XLASH Pro! Använder det själv och funkar jättebra för mig, inte det dyraste på marknaden heller så det är skönt 🙂

  4. Du är jättefin osminkad! Kan du skriva om din hudvårdsrutin och hur du fixar dina ögonbryn, ex. plockar/färgar/sminkar dem? Tack!