THE EVERYDAY SLINGBACK

slingback


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Det pågår ju en lite manisk slingback yra här på min blogg, men tro mig dessa skor är magiska för våren och sommaren. Har ni inte läst mitt inlägg om hur man matchar slingbacks? Om inte så kan ni göra det här (klick)! I detta inlägg tog jag med några av mina budgetfavoriter, ni hittar alla dessa till ett riktigt bra pris. Längtar tills jag kan matcha mina mom jeans med en vit skjorta och ett par slingback skor.. kanske ett par solglasögon och min boybag på det. Och så lätt var det att få till en riktigt trendig, enkel och snygg outfit! x

There’s a slightly slingback obsession over me and my blog right now, but trust me these shoes are perfect for spring and summer. Did you read my post on how to wear slingbacks? If not you can find it here (klick)! Anyway, you can find some budget favorites in this post, all to a really good price. I can’t wait to wear my mom jeans with a white shirt and slingback shoes.. maybe sunglasses and my boybag with that. It’s so easy to create a trendy, simple and awesome outfit! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Felicia!

    Tack för en grym blogg!
    Jag köpte nr 7 för några veckor sedan och på premiäranvändningen fick jag världens skavsår på inner sida av foten nästan framme vid tån. Men jag älskar dem så mycket och de är såååå fina…. Vad är ditt bästa tips på att skippa skavsår? Vilka plåster är bäst osv?

    Kram!