GET THAT SPRING CLOSET

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3
Min favorit är helt klart den svarta toppen, jag älskar detaljen med de vida armarna. Den perfekt vardagströjan som jag är så sugen på att klicka hem.

My favorite is the black top for sure, I just love the wide arms! It’s the perfect everyday kinda top that I really want in my closet.

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3
Som ni ser så finns den även i rött som är en färg som jag verkligen fått upp ögonen för på senaste tiden. Annars så tycker at att den svarta bodyn är så snygg, kolla bara ryggen. Jag hade gärna matchat den med ett par levis och sneakers.

Here you have the top in red as well which is a color that’s been catching my attention lately. I also really like the black body, just look at that back. I would love to wear it with vintage levis and sneakers.

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3
Alltså så mycket fint.. Den prickiga klänningen är så söt och jag hade gärna matchat den med klackar och min ysl väska någon kommande sommar date night på New Yorks gator. Ville även påminna er om att  koden NAKDAPRIL ger er 20% och gäller till och med imorgon!!!

I just love everything. The dress with dots is just so cute and I would to wear it on a summer date night in New York. It would work perfect with heels and my ysl bag. I also wanted ro remind you that the code NAKDAPRIL gives 20% until tomorrow!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *