APRIL FAVORITES

0W1A2796

FAVORITE OUTFIT


Jag hade på mig detta för några veckor sedan i början av april. Det var fortfarande lite för kallt för detta men tyckte det var härligt med lite ljusare färger.

I wore this outfit a couple of weeks ago in the beginning of april. It was still kind of cold but I really enjoyed wearing these kind of colors.

0W1A9338

FAVORITE MEAL
Jag åt en riktigt god frukost/brunch tillsammans med Anton på Pom & Flora. Det är definitivt en av mina absoluta favoriter i Stockholm.  Jag åt bland annat chia pudding med färsk rabarber och granola.

I had a really great breakfast/brunch with Anton at Pom & Flora. It’s one of my favorites in Stockholm for sure. Here I had this amazing chia pudding with rhubarb and granola on top.

PicMonkey Collage

FAVORITE INSTAGRAM

En person jag följer slaviskt på Instagram är @deborabrosa, jag älskar verkligen hennes bilder. Hon har även en fantastisk garderob och stil som jag inspireras av.

One of my absolute favorite Instagram accounts is @deborabrosa, I really love her pictures. She also has an amazing closet and style where I find a lot of my inspiration.

FAVORITE SONG
Jag har lyssnat på mycket Beyonce denna månad men en låt som gått på repeat är One Dance med Drake. Jag älskar verkligen den låten och jag älskar Drake. Ska på hans konsert i August, de blir andra gången som jag ser honom live. wiho

I have been listening to a lot of Beyonce this april but one song that’s been on repeat is One Dance with Drake. Ugh I just love it and I love Drake! I’m actually going to his concert in august, it will be the second time I see him live. wiho

0W1A9764

FAVORITE PURCHASE
Jag har verkligen älskat mina glasögon från Nividas som ni hittar här. Denna tröja har även vart bra i detta lite kalla vår väder, ni hittar den här.

I’ve been loving my new glasses from Nividas that you can find here. This sweater has been really great as well, find it here.

0W1A8V257

FAVORITE DRINK


Jag är fortfarande galen i matcha latten, många tycker att de smakar som gräs men jag gillar verkligen smaken. Tyvärr har jag inte hittat något ställe med bra matcha i Stockholm.. Skulle göra allt för att få en sip av denna från Cafe Gratitude i L.A hah.

I’m still crazy about the matcha latte, a lot of people think it taste like grass but I really love the flavor. Unfortunately I haven’t been able to find good matcha in Stockholm.. I would do everything to get a sip of this one from Cafe Gratitude in L.A hah. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Cornelia

    Vad har du använt för kamera på close up bilderna på frukosten? Funderar på att önska mig en kamera/objektiv i 20-års present men vet ej vilken! Hade uppskattat så mycket om du ville svara eller gjort ett inlägg om din/-a kameror!

  2. Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

    Älskar dom här inläggen!! kika gärna in på dagens outfit på http://wlaukkanens.se

  3. Hur känns det att din pojkvän försörjer dig på allt? Skäms du aldrig att du inte har någon egen inkomst? Jag har läst att du skrivit att du går skola och att din kille visste när ni flyttade ihop att du inte skulle ha nå pengar. Men liksom kan du inte ens ta ett extra jobb brevid skolan? Jag skulle aldrig klara av att leva på någon annan. Du är ju vuxen så nog borde du kunna betala för dig själv..