MY KINDA BASICS

0W1A9845

Wearing:
Coat – Sandro
Denim – Topshop
Sweater – Imso (here)
Sunnies – Nividas (here)
Shoes – Urban Outfitters

Dessa är inte mina bästa bilder, men de får duga helt enkelt. Mamma fick hjälpa mig att ta dessa och hade lite svårt med fokus osv haha. Lite smått besviken på vädret vi hade i Frankrike, regn varje dag vilket känns så typiskt. För er som minns så regnade det under hela min London resa för någon vecka sedan… Hur som, Frankrike var fantastiskt även fast vi inte hade vädret på vår sida. Vi bodde två nätter i Lyon och åkte sedan vidare för att kika på en Chateau som låg i Burgundy, mer om det senare. xx

These are not the best pictures but I guess it will work this time. My mom helped me and had a hard time with the focus and everything haha. I just have to say that I’m so disappointed with the weather that we had in France, it was raining every day, all day. I have really been unlucky with the weather lately! Anyhow, we spent two nights in Lyon and then we went to Burgundy to visit the chateau that I told you guys about. I’ll tell your more about everything later! xx

PicMonkey Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *