SPRING NEUTRALS

0W1A8277

Wearing:
Top – Gina Tricot
Skirt – Monki
Shoes – H&M

Hej på er!
Här kommer en liten outfit från Palma i två av mina nya favoritplagg. Hur fint är det inte med dessa färger nu till våren? Har köpt en hel del plagg i denna färgskala eftersom jag har använt de så mycket. Hade egentligen velat matcha tillsammans med mina Chanel slingback men eftersom vi skulle promenera en del fick de bli dessa. Denna kjol fungerar lika bra till vardags som vid lite finare tillfällen, jag hade den även på kvällen då vi skulle iväg på middag. Resten av bilderna från vår sista dag i Palma kommer upp här imorgon 🙂 Hoppas att ni har haft en mysig fredag, later! x

Hi guys! 🙂 Here’s one of the outfits that I wore in Palma, I really think these neutral colors works so well for spring. I bought a couple of pieces in this color scheme since I’ve been using it so much. I wanted to wear my Chanel slingback with this outfit but we had to walk a lot so I prefered flats.  The skirt is a new favorite and it works for everyday use as well as more dressed up occasions. I will post the last pictures from Palma tomorrow, stay tuned! x 

0W1A8323PicMonkey Collage0W1A8327

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

  1. Åh vad fin outfit!

  2. Så himla fint!!

  3. får jag fråga vad ditt nagellack heter? 😀 sååå fint

  4. Älskar outfiten!!!

  5. […] pleated skirt trend is taking us all by storm this season! Felicia Åkerström is repping the trend in a gorgeous neutral skirt from Monki, paired simplistically with a plain […]

  6. […] pleated skirt trend is taking us all by storm this season! Felicia Åkerström is repping the trend in a gorgeous neutral skirt from Monki, paired simplistically with a plain […]