MY FAVORITES

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3
Alltså, baddräkten har man ju sett på lite bloggare och hur snygg är den inte. Skulle gärna ha på mig den i Miami eller något annat härligt ställe. Vill även prata om de här med basplagg igen, toppen är ett sådant plagg som är enkelt att matcha och använda.
I’ve been seeing this swimsuit on other bloggers and it’s just amazing. I would love to wear on the beach in Miami or some other place. I’m also gonna talk about basics again, this top is that kind of basic piece that’s easy to mix and match.

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3 
Jag hittade denna klänning i en annan färg för några veckor sedan och älskade den. Så jag antar att det inte är en överraskning att denna är en av mina absoluta favoriter.
I saw this dress in another color a week ago or so and I just loved it.. So, I guess it’s no surprise that I love this one as well. The blouse is also on point, the bell sleeves are the perfect detail for spring and summer. 

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3
Chokers är verkligen en favorit som jag dock inte använt lika mycket efter L.A eftersom jag tycker att de passar bättre under vår och sommar. Så snyggt för att piffa upp en lite enklare outfit. Blusen tycker jag också så mycket om och är lite smått sugen på att klicka hem. Skulle sitta så fint med ett par high waisted jeans!
Chokers are something that I haven’t been able to wear as much after I left L.A. I really think it looks better with tops or dresses for summer or spring. It’s the perfect detail for a boring outfit! I also love the blouse and I’m kind of thinking of buying it, would look great with my high waisted jeans. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *