BARE SHOULDERS

DSC_0813

Pictures: Fanny Sundin

Wearing:

Top – Here
Denim – H&M
Shoes – Chanel
Bag – Gucci

Hej på er! Här kommer några bilder som jag tog tillsammans med duktiga Fanny innan jag åkte till Palma. Jag hoppas verkligen att det soliga vädret kommer tillbaka snart så att man kan klä sig lite roligare igen. Har flera outfits med nya plagg på lager som jag vill fota och visa er så snart som möjligt. På fredag så kommer äntligen min älskling hit och vi har hyrt en liten lägenhet på söder där vi ska bo tillsammans. Har verkligen saknat honom så mycket och det ska bli så mysigt att få spendera lite tid med varandra. xx

Hi guys! Here are some picture that I took together with Fanny before I left for Palma. I really hope that this weather will be back so I can wear clothes like these again. I got plenty of outfits and new clothing that I want to show you as soon as possible. Anyways, on Friday I’ll finally get to see my love again. We rented a small apartment at södermalm where we will live for a couple of days. It’s gonna be so nice to finally see him again!!  x 

DSC_0851PicMonkey CollageDSC_0782PicMonkey Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Therése

  Älskar dina jeans Felicia! Ser att de är från H&M men hittar dem inte på hemsidan, är de gamla? Om inte, vad heter dem? Tusen tack! (:

  1. Tack så mycket, visst är dom snygga! De fanns hos H&M förut men inte längre, de sålde slut på någon vecka 🙂 x

 2. Alltså herregud!!! Din stil är verkligen on point. Avgudar varenda outfit du lägger upp och du är såå snygg. Skulle mer än gärna bytt garderob med dig! Älskar din blogg 🙂 Keep up the good work 😀

  1. Men alltså ååå, tack så himla himla mycket blir verkligen så glad ska du veta!! 😀 Kram på dig!! x

 3. Åh ni bor på söder! Gå till Ka’s cafe och käka deras kalla avokado och fetaost macka, supergod. Ta sedan en kaffe på Johan och Nyström (ligger brevid).

  1. jaaa, älskar söder! ok tack för tipsen, ska absolut ta en titt 😀

 4. Maria Marques

  You look perfect!!!

  Love, Marie Roget | Marie Roget Shop

  1. Thank you darling!! x

 5. […] cut out detailing, like this shoulderless top, will always give you a sexy, sophisticated style. Felicia Akerstrom has chosen to pair this gorgeous white top with a pair of vintage style straight leg jeans for a […]