METALLIC

Processed with VSCO with hb1 preset

Säg hej till dessa härliga metallic klackar, perfekta på alla sätt och vis! Hittade dessa inne på Zara i Palma och slet åt mig dom så fort jag bara kunde. Hade hoppats på att hitta dom i guld men silver fungerar minst lika bra det. De påminner mig lite om Guccis crossover sandals men till ett mycket bättre pris! Eftersom att klacken är lite bredare så fungerar de även utmärkt till vardags, ska visa er dessa i en outfit så snart som möjligt. Puss babes! x

Say hi to these amazing metallic heels, perfect in every way! I found these at Zara in Palma and grabbed myself a pair as fast as I saw them. Since I’m more of a gold girl I wanted them in gold but unfortunately they’re only made in silver. Don’t you guys agree that these shoes looks similar to the Gucci crossover sandals? I think so, however these will save you tons of money haha. What I really like is how comfortable these are, I can easily wear them as an everyday kinda shoe!  I’ll show you in a outfit later this week! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. […] Jag har länge letat efter ett par liknande och lyckades hitta ett par i silver som jag bloggade om här. Nu har jag dock hittat dessa på bilden som verkligen är så sjukt snygga och en hel del […]