TYPICAL DAY

0W1A8897

Hej på er!
Jag skulle säga att ungefär så här ser en typisk dag ut i mitt liv just nu.. Mötte upp Linda för en lunch på Diplomats restaurang T/Bar. Jag beställde in en lax sashimi och Linda åt Moules, det var verkligen så mysigt att få sitta där med henne. Sen sprang jag runt lite på stan och skulle kolla på en tröja på NK som var slut, typiskt. Imorgon ska jag äntligen möta upp Fanny och fota lite igen, har så många outfits och nya plagg som jag så gärna vill visa er! xx

Hi guys!
This is what a day in my life looks like right now.. I met Linda for lunch at Diplomats restaurant T/Bar. I ordered salmon sashimi and Linda got Moules, it was so nice to catch up again. After lunch I went to NK to look for a t-shirt that I’ve been craving but unfortunately it was sold out… Tomorrow I’m meeting up with Fanny to shoot some outfits, I’m so excited and have a lot of new clothes I wanna show you!! xx

0W1A88690W1A88320W1A8838

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hur har du råd med mat, shopping o resor hela tiden när du inte jobbar? Är det studielån du lever på eller vilka pengar lever du för ?:) kram!

  2. Det undrar jag också hur kan man bara glida runt och ha råd? Och inte bli sjukt rastlös och uttråkad?

  3. Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

    Ser supermysigt ut! fina bilder! kika in hos oss för dagens outfit bl a! http://wlaukkanens.se