BLACK STRAPS

0W1A9020

Hej på er!
Just nu så bor jag i en lägenhet på söder tillsammans med min kille som kom hit igår. Vi hyr den alltså i några dagar då han är här och hälsar på. Vi knäppte av dessa bilder lite snabbt innan vi drog iväg på middag. Köpte detta basic linne på h&m igår och älskar det verkligen, denna typ av plagg kommer alltid till användning. Nu ska vi sova lite eftersom att vi ska imorgon ska ta fram vår äventyrliga sida haha, mer om det senare! x

Hi guys!
I’m right now in this apartment in Sofo together with my boyfriend that got here yesterday. We are renting this place while he’s here visiting. I hope you like these these pictures that we had time to take right before we headed to dinner. The top I’m wearing is new and I got it from h&m, this is the kind of clothing that’s always good to have in the closet. Anyway, now we’re gonna get some rest because tomorrow we are bringing out or adventurous side, more about that later! x

0W1A9021

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Bästi❤️

  2. vart är dina jeans från? xx

    1. De kommer från Asos!! x