FAVORITE BLOUSE

   

0W1A99I94


Ville bara tipsa er om denna blus, jag köpte min föra några veckor sedan och har använt den en massor. Jag gillar den verkligen och detaljen vid axlarna gör den verkligen speciell. Funderar på att skaffa den i en annan färg, kanske blå eller svart.. vad tycker ni? Imorgon tänkte jag även lägga upp en ny haul på min snapchat, glöm inte bort att spana in det. Later! x

I just wanted to recommend this blouse, I got mine a couple a weeks ago and have been using it a lot ever since. I really like it and the shoulder details are so cute and makes it more interesting. I’m definitely thinking about getting it in another color as well, maybe the black or blue. What do you guys think? 🙂 Tomorrow I’ll be posting another haul on my snapchat so don’t forget to check it out. Later! x

PicMonkey Collage

1 / 2 / 3 / 4

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Johanna Andersson

    Vart är den prickiga klänningen ifrån som du hade på din story?:)

    1. Den kommer från Sfera, köpte den då jag var i Palma 🙂