NEW FAVORITE – MYMUESLI

0W1A9442

Idag så vill jag tipsa er om mymuesli som har blivit en storfavorit hos mig. De har muesli för alla smaker som kommer i dessa stora rör eller i mindre förpackningar som är lätta att ta med sig to go. Eftersom jag alltid är på språng så är det här verkligen så bra för mig eftersom det mättar och går fort att göra. Jag äter antingen med mandelmjölk eller tillsammans med sojayoghurt, båda fungerar lika bra. Jag har hunnit att testa på lite olika smaker och mina favoriter är matcha, balance och blueberry vanilla granola!

Skulle ni vara intresserad av att testa så finns det ett jättebra erbjudande som ni kan ta del av här (klick). Då ni handlar för 100 kronor så får ni 6 stycken muesli2go på köpet, hur bra?  Det är verkligen ett så bra sätt om man vill testa på lite olika smaker. mymuesli har även öppnat en butik i Stockholm på Mäster Samuelsgatan 11, ni kan alltid svänga förbi om ni vill veta mer!  🙂

Today, I want to tell you guys about a new favorite of mine called mymuesli. They have different kinds of muesli that come in these big tubes or in smaller packaging that is easy to bring to-go. Since I’m always on the go, I really like to have something that I can bring with me when I get hungry. This muesli is soooo good and I eat mine with almond milk or soya yoghurt, both work perfectly fine. I got the chance to try out a couple of the different flavors but these two and the blueberry vanilla are my favorites. 

If you would be interested in trying these out I got a really good offer that you can find here (klick). When you buy for 100kr you will get 6 muesli2go for free – so awesome! It’s a really great way if you wanna try out some of their different flavors. mymuesli also opened a store in Stockholm, you find them at Mästersamuelsgatan 11 🙂 


0W1A9438
0W1A9445

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. […] 11. Denna muesli har blivit en del av min frukost och morgonrutin, ni kan se hur de ser ut här(klick). Har man vägarna förbi och känner sig lite hungrig så kan man köpa med en muesli2go, så […]