SCANDIC HAYMARKET

0W1A0295

Igår så checkade vi in på Scandic Haymarket som är ett nytt hotell här i Stockholm. Jag har tidigare sett lite bilder på Instagram men hade verkligen inte förstått hur fint det var tills jag kom hit. Entrén gav mig lite Gatsby känsla och jag måste verkligen säga att inredningen är ”on point” haha! Det är lite art deco  känsla blandat med det moderna med mycket marmor och rosé guld. Vårt rum är också så härligt, vi hade tur och fick ett stort rum som ni kan se på bilderna. Här skulle jag gärna kunnat flytta in ett tag men tyvärr blir det bara en natt men jag kommer gärna tillbaka snart igen! x

Yesterday we checked in at Scandic Haymarket which is a new hotel located here in Stockholm. I’ve seen some pictures of it on my Instagram before but I didn’t realize how amazing it was until I got here. The entrance gave me Gatsby vibes and I must say that the interior is on point. It’s kind of an art deco feeling mixed with modern influences with a lot of marble and rose gold. Our room is just amazing, we got lucky and got a really big room as you can see in the pictures. I definitely feel like I could move in here but I’m just staying for one night.. I hope I will be back again soon! x 

0W1A0151PicMonkey Collage0W1A0266

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *