WANTED

want1

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Här är mina wanties just nu, mycket enkelt och basics som vanligt. Är verkligen obsessed med dessa vita sneakers, de påminner mig om Alexander McQueens sneakers som jag har haft span på. Jeansen lyckades jag hitta och ville tipsa er om dom eftersom de påminner om mina jeans som jag fått så mycket frågor om. Eftersom min älskling var här i veckan så blev uppdateringen lite utebliven men nu är jag tillbaka och har är så sugen på att uppdatera er om allt!! x

Here are some of my wanties right now, simple and basics just the way I like it. I’m obsessed with these white sneakers and it really reminds me of the Alexander McQueens sneakers that I’ve been craving for a while. I also found these jeans and I wanted to show you guys since it really reminds me of my h&m jeans, that I got a lot of questions about! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. www.theblogness.com

  Those jeans and jacket are just perfect!!xx

  AGNESE from http://www.theblogness.com

 2. Hej!
  Har följt din blogg ett tag och då även sett din underbara väsksamling, så jag gissar på att du har bra koll när det kommer till väskor 🙂
  Jag ska köpa min allra första designerväska och har satt en budget på 15.000 kronor. Då jag är student kommer jag inte ha möjlighet att köpa en ny designerväska på ett tag, och vill därför ha en riktigt klassisk väska. Jag vill heller inte ha någon stor väska, typ i samma storlek som Mulberry Lily medium, Gucci disco soho osv.. Och gärna med axelrem! Har du tips? 🙂

  1. ?? 🙂