LIKE STARS UP IN THE SKY

0W1A9644

Wearing:
Dress – Sfera
Shoes – H&M
Bag – Gucci
Sunglasses – Triwa

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er idag och att ni har haft en härlig helg. Jag har haft det bra, men har hjälpt mina föräldrar med att röja hela huset eftersom de ska renoveras. Nu känner jag att det snart blir tillbaka till New York, börjar faktiskt att sakna det lite. Här kommer i alla fall en outfit som jag hade på mig förra veckan och som jag fick lite frågor om. Denna klänning köpte jag då jag var i Palma på en av mina favorit butiker Sfera. Har länge letat efter något liknande så blev så glad då jag hittade denna, klänningar som man kan använda till vardags är det bästa! x

Hi guys!
I hope you are all doing well and that you had a nice weekend. I helped my parents moving everything since they are going to renovate the house.. I kind of feel like I will be back in New York soon, I’m actually starting to miss it. Here is an outfit that I wore a couple of days ago, I really love these kind of simple everyday dresses.  It’s from the store Sfera and I got it in Palma and I promise that you will see more of it this summer! x
 

0W1A9696PicMonkey Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Åh så fint, älskar väskan!

    1. Tack så mycket! 🙂

  2. Therése

    Någon som vet vad priset på denna storlek av Dionysus ligger på i Sverige? <3