SUMMER READY

summer111

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Hej på er!
Nu börjar sommaren närma sig och jag är verkligen så sugen på lite sol och bad. Här har jag tagit fram några favoriter som kommer att passa perfekt på stranden eller vid poolen. Min favorit är helt klart sjuan som jag  starkt funderar på att beställa hem, jag menar hur fin är den inte? Hade vart roligt att höra om ni har några roliga planer inför sommaren? Jag har en resa till Palma inplanerad och sen blir det nog mycket New York och kanske någon sväng till Miami. Nu måste jag iväg eftersom jag ska möta upp Anton, vi hörs senare! x

Hi guys! 
Summer is just around the corner and I’m definitely craving some sun and vacation. Here are some of my favorite that would fit perfect on the beach or by the pool. My favorite is number seven and I thinking about ordering it, I mean it’s just perfect! It would be fun to hear if you guys have any plans for the summer? I’m just going to Palma and I will probably spend some time in New York and maybe I’ll try to go to Florida as well. Anyways, I really have to run since I’m meeting with my friend Anton, talk later! x

Innehåller adlinks 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh, älskar den bikinin, så himla fin! Jag ska spendera sommaren i Stockholm på Modette, ska bli så himla kul. Sen blir det även en vecka i New York, längtar verkligen! Drömmigt med Miami, så himla härligt ställe!