BREAKFAST WITH LANCOME

0W1A0344

Hej på er!
Imorse åkte jag iväg till Djurgården och Rosendals Wärdshus där Vass PR tillsammans med Lancome bjöd på en underbar frukost. Det serverades frukost i min melodi nämligen nyttiga hälsoshots, smoothies, rawkakor med mera. Vi var ett gäng bloggare och jag fick äran att ha Jennifer och Stina bredvid mig vid bordet, så härliga tjejer (här) hittar ni deras blogg. Det är verkligen så lyxigt att börja sin morgon på detta vis, mer sådant tycker jag! Produkterna som presenterades var från den senaste hudvårdsserien ”Energie de Vie” som är utvecklad för den yngre kvinnan. Vi fick testa produkterna på plats och de kändes verkligen så fräscha och återfuktande!  Ska testa dom redan ikväll hade jag tänkt, mer bilder finns även på min snapchat @akerstroms.  Puss!!

Hi guys! 
I went to Djurgården and Rosendals Wärdshus this morning to eat breakfast with Lancome and Vass PR. The breakfast was right up my alley, super healthy with smoothies, greenshots and rawbars. We were a couple of bloggers and I got to sit next to Jennifer and Stina which was a lot of fun. I definitely think that every morning should start like this! The products were from the new series called ”Energie de Vie” which is a very moisturizing line created to give the skin a boost. We got to try it out and it felt so refreshing, I can’t wait to use these on my skin tonight! x

0W1A0371PicMonkey Collage0W1A0360

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Vart kommer din topp ifrån? 🙂

  2. Men ååh snacka om lyxigt frukost!

    1. Verkligen, så härligt! x

  3. Vano (http://vanissajulclaude.se/)

    Men ååh snacka om lyxigt frukost! ^^