SMAKA PÅ STOCKHOLM

0W1A0754

I Torsdags var jag och Ida på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Det påminde verkligen om matmarknaden som jag brukar gå på hemma så fick verkligen lite New York feeling. Vi åt lite allt möjligt och det var verkligen hur gott som helst, det är tillfällen som dessa man önskar att man kunde äta hur mycket som helst. På Marcus Samuelssons ställe åt vi spädgristaco med toppad med massor av koriander, hur gott som helst. Vädret var också så härligt så det blev även lite vegansk glass, toppen dag med andra ord! x

Ida and I went to this food event called ”Smaka på Stockholm” in Kungsträdgården. It reminded me so much of the markets I go to back home so I got some real New York feeling. We ate a little bit of everything and it was just so good, these are the times when you wish you never got full haha. My favorite was the taco that we ate at Marcus Samuelssons place, topped with a lot of cilantro. We got really lucky with the weather and got some vegan ice cream as well.. such a great day! x 

PicMonkey Collage0W1A08070W1A07690W1A0885

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Mysigaste dagen!!😍