6 THINGS I WANT TO DO THIS SUMMER

START YOGA
Yoga är något som jag var velat börja med så länge nu. Det verkar vara så härligt och känns som något som skulle passa mig så bra nu. Eftersom att jag är nybörjare så har det verkligen vart så svårt att hitta något ställe att börja på. Om någon av er vet något bra ställe eller hur man kommer igång så behöver jag all hjälp jag kan få.
Yoga is something that I’ve been wanting to try for such a long time now. It looks so relaxing and I just feel like it would fit perfect into my life right now. Unfortunately it’s been really hard to find a place or class that fits me since I’m a beginner. If someone could help me with this it would be so great!! 

PLAN THE WEDDING
Under sommaren så ska jag fortsätta att planera bröllopet och allt som hör där till. Nu känns det som om vi äntligen har kommit igång så nu är det bara att fortsätta. Måste komma ihåg att njuta av varje sekund även fast det kan vara väldigt overwhelming och aningen stressigt haha.
I wanna continue planning the wedding and everything that comes with it. I can finally say that it feels like we have started and now I just wanna continue! Even though it’s kind of stressful and overwhelming at times, I need to remember to enjoy and embrace this experience.

0W1A4945

MAKE OUR APARTMENT MORE COZY
Eftersom jag har vart så inställd på att vi ska flytta till L.A och hus i framtiden så har jag lite glömt bort nuet. Nu bor vi faktiskt i en lägenhet i New York och jag vill se till att få det mysigt och härligt där först. Det behöver inte vara så mycket utan bara små förändringar, som att slänga ut min älsklings fula skrivbord haha.
I have been so focused on the future and our plans of moving to Los Angeles, that I kind of forgot about our current home. Right now we have a really nice apartment in New York and I really wanna focus on making it feel like home. We don’t need to make any major changes but just some small changes like throwing out my loves ugly desk haha.

KEEP MY BLOG UPDATED
Jag älskar verkligen att blogga och vill verkligen fortsätta med de så länge som möjligt. Jag hoppas att jag kan fortsätta jobba och utveckla bloggen mer och mer. Hur som helst, jag känner verkligen ingen inspiration här i Sverige och längtar tills jag är tillbaka i New York och kan bjuda på en lite roligare blogg. 
I love blogging and it’s something that I wanna continue doing. I hope that I’ll be able to work and develop my blog more in the future. Anyway, I must say that I feel lack of inspiration when I’m here in Sweden but I can’t wait for more fun updates when I’m back in New York. 

TRAVEL
Det bästa jag vet är att resa och jag hoppas att kunna klämma in några resor i sommar. Snart åker jag iväg till Palma igen och hoppas denna gången på lite bättre väder haha. Vill även åka iväg till kanske London eller Köpenhamn eller något annat härligt ställe.
The best thing I know is to travel and I hope I’ll be able to go on some more trips this summer. I’ll go to Palma soon and this time I hope for some better weather. I also really wanna go to London,Copenhagen or maybe Croatia. 

Felicia Akerstrom

 NEW YORK FASHION WEEK
I början av September så är det återigen dags för Fashion Week. Det är helt klart en av mina favorit happenings of the year. Att bara få uppleva energin i staden och se alla stora streetstyle ikoner är verkligen magiskt. Sen är det ju så klart kul att få kolla visningarna också men jag tycker nästan att det som händer runt om kring är roligare.
In the beginning of september it’s time for New York Fashion Week. It’s one of my favorite happenings of the year. It’s so fun to experience the energy and spot all the big streetstyle icons! It’s also fun to go to different shows but I almost think that everything around the shows are a bit more fun!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Kan du snälla göra en Palma-guide?? Hade varit så snällt då jag ska dit i sommar och älskar din smak/stil!! Kram!

    1. Ja absolut, åker dit nästa lördag och tänkte göra en guide efter den resan 🙂 Tack så jättemycket, kram! x

  2. Hej! Yoga with Adriene på youtube är jättebra om man är nybörjare. Jag är själv yogalärare och tycker hennes klipp är jättebra – så det är absolut ett tips! xx