FLATTERED

 

0W1A1148

Shoes – Here

Säg hej till mina nya perfekta sommar ballerinaskor! Dessa kommer från Flattered och kommer bli mina nya favoriter. Jag gillar verkligen materialet, det känns så somrigt och passar lika bra i storstan som på landet. Jag tror även att dessa kommer göra sig så fint tillsammans med ett par jeans, den kombinationen kommer ni snart att få se här på bloggen. Imorgon blir det lunch med Linda på Broms, jag har redan börjat förbereda mig för min favorit sashimi 🙂 Hörs senare, puss!

Say hi to my new perfect flats! These are from Flattered and will be my new favorites. I really like the material, it feels very ”summer” and I think these will work just as well in the city as in the countryside. I’ll pair these with my favorite denim and you will get to see that combo later on my blog. Tomorrow I have a lunch scheduled with Linda at Broms, I’m already getting prepared for the sashimi, yum. Talk later guys, xx

0W1A1145

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Väldigt fina, påminner lite om Missoni-printet. Kram! nouw.com/polluxvega

    1. ja de hade jag inte tänkt på innan, så fina! 🙂