BEST BABES

0W1A1248

Idag hade jag turen att få träffa båda mina favoriter samtidigt! Jag och Linda lunchade och sen kom Emma förbi och gjorde oss sällskap. Så himla mysigt och kul att mina future bridesmaids får göra sig lite bekanta 😉 Vi promenerade sedan runt lite och jag dreglade över Lindas nya Gucci väska, hur söt är inte den lilla modellen? Den passar verkligen så bra på henne, grattis Linda till din nya älskling! Det är verkligen sjukt hur besatt man blir av dessa vackra väskor, kan sitta och prata om dom och framtida köp i timmar haha. Någon som känner igen sig?

Today I got lucky to meet with both of my favorites at the same time. Linda and I had lunch and Emma stopped by as well. It was so cozy and fun to see two of my future bridesmaids together! 😉 We walked around for a while and I got to see Linda’s new Gucci bag, I mean it’s just too cute! I think it looks so good on her, congrats Linda to your new baby. I was also thinking of how obsessed we get with these bags, I mean I can talk about designer bags for days haha. Can you guys relate haha?

0W1A1206

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *