THE WRAP DRESS

0W1A982i9

Wearing: 
Dress – Dry Lake (here)
Shoes – H&M
Bag – Gucci

Det är inte ofta ni ser mig i något så färgglatt som denna rosa klänning. Har verkligen fått upp ögonen för rosa i sommar och tycker att det är en sådan härlig färg! Denna klänning är i den klassiska wrap modellen som verkligen är ett bra plagg att ha i garderoben. Matchade med mina guldiga ballerina som kanske är de skorna jag använt mest denna vår och sommar, älskar dom. Anyway, ska svara på lite mail resten av kvällen men vi hörs senare! Puss fina 🙂

It’s not everyday that you see me wearing something colorful like this pink dress. I’m kind of obsessed with pink this summer and I think it’s such a lovely color! This dress is in the classic wrap model and it’s a great piece to have in your closet. I paired it with my golden flats which is probably the shoes that I’ve been wearing the most this spring and summer, love them. Anyway, I’m gonna answer some emails now but we’ll talk later! xx 

DRYLAKE

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Glöm inte att märka ut i dina inlägg att det är samarbete! Annars går du emot lagen 🙂 Kram

 2. www.theblogness.com

  Pretty in pink! You look so lovely, natural beauty! xx

  Agnese
  <>

 3. Gud vilken fin klänning!! Älskar färgen 🙂

  1. ja så himla söt är den 🙂