SALE FAVORITES

nakd

NA-KD
1 / 2 / 3 / 4

Nelly

Nelly
1 / 2 / 3 / 4

zalando

Zalando
1 / 2 / 3 / 4


rutcircle

Rut & Circle
1 / 2 / 3 / 4

Hej på er! Här är några av mina reafavoriter från några av mina favoritbutiker. Det finns verkligen så mycket fint som jag vill klicka hem på en gång. Jag hoppas att allt är bra med er, jag har haft världens huvudvärk idag och jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Jag vill också säga att jag är ledsen för denna tråkiga uppdateringen här på senaste, men jag känner mig så oinspirerad här just nu. Det är verkligen tur att jag åker iväg till Palma igen på lördag och att jag snart är tillbaka hemma i New York. Så stay tuned babes. xx

Hi guys! Here are some of my sale favorites from my favorite stores 🙂 There’s a lot of great stuff that I wish I could buy right now! I hope you are all doing well, I had the worst headache today and I really hope I’ll feel better tomorrow. I’m sorry for the boring updates lately but I feel so uninspired here at the moment. Anyway, I’m so happy that I’m going back to Palma on Saturday and soon I’ll be back in New York as well. So stay tuned babes. xx


Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vem är du i Palma med? 🙂

    1. Min mamma och pappa 🙂