WHAT I MISS THE MOST ABOUT NEW YORK

IMG_9293i

The Energy


Energin i New York skiljer sig så mycket från alla andra ställen som jag har besökt. Jag älskar att det alltid är något som händer och att det alltid är folk på gatorna, man känner sig liksom levande.
The energy is so different from any other place that I’ve visited. I love that there’s always something happening and there’s always people outside on the streets, it just makes you feel alive. 

My Fiancé
Mest av allt så saknar jag min älskling och kan inte vänta tills jag får se honom igen. Vi har vart ett par i nästan tre år nu och jag är fortfarande helt galen i honom. Tanken av att vi ska få spendera resten av våra liv tillsammans gör det lättare för mig dom dagarna då jag saknar honom som mest. 
Most of all is miss my love and I can’t wait to see him again. We have been couple for almost three years now and I’m still all crazy about him. The thought of spending the rest of my life with him makes it easier for me the days when I miss him he most. 

Our Apartment
Jag saknar våran lägenhet så mycket, vår säng är verkligen så skön och utsikten är det verkligen inget fel på. Det bästa är läget, jag älskar Upper West och vi bor bara två block från Central Park. 
I miss our apartment a lot, our bed is so comfortable and our view is just amazing. The location is great, I love the upper west side and we are just two blocks from Central Park!

The Food
Det första som jag blev överraskad av då jag kom till New York var maten. Jag hade då inte reflekterat så mycket över det, men kan nu säga att det nog inte går att få bättre mat någon annan stans. Jag saknar att ta med min favorit smoothie to go och att känna den där New York viben på någon härlig restaurang i meatpacking.
The first thing that got me surprised when I came to New York was the food. It wasn’t something that I had been thinking about but I can definitely say that you can’t get better food anywhere. I really miss getting my favorite smoothie to go or feeling that New York vibe at a restaurant in meatpacking. 

IMG_4547

Shopping

Shoppingen är verkligen så bra, det finns mycket att välja mellan och så många bra affärer. Det jag saknar mest är nog de stora varuhusen. Jag älskar att promenera över till Barney’s och titta på fina saker i timmar haha. 
The shopping is really good, there’s a lot to choose from and so many great stores. What I miss the most is the department stores. I just love to walk over to Barney’s and look at pretty things for hours haha. 

Feeling Inspired
Jag vet inte vad det är med New York men jag känner mig alltid tusen gånger mer inspirerad där. Även fast det tar mycket energi att bo i New York så får man alltid även tillbaka så mycket energi, man känner sig verkligen levande. Jag saknar den känslan, det blir lite som en drog som man inte kan klara sig riktigt utan.
I don’t know what it’s about New York but I always feel a thousand times more inspired there. It takes a lot of  energy to live in New York but somehow I feel like I’m getting it all back. I feel more alive there than any other place in this world. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej Hej!
  Jag är en ny läsare, började följa din blogg för bara några veckor sedan men jag älskar den. Undrar om du bor i LA och om du ska flytta tillbaka till New York igen. Vill jättegärna flytta till NY och plugga så jag undrar vilka ställen du rekommenderar, att bo (medelklass) och att studera (bra universitet men kanske inte de kändaste som Columbia).

  Zara

  1. Hej!

   Vad roligt att höra, välkommen hit 🙂

   Jag bor i New York men bodde under en kortare period i LA. Boende i New York är ganska svårt eftersom att hyrorna är så dyra, det är dyrast att bo centralt på manhattan men utanför manhattan kan man nog hitta lite billigare boende.

   Skolor har jag inte bästa kollen på men det är nog ganska lätt att googla, jag läser på Berkeley College men annars är FIT en bra skola 🙂

   Hoppas att mina svar kunde hjälpa dig lite i alla fall,

   Felicia