LUXURY VS BUDGET

dress

Till höger ser ni en klänning från Realisation par som jag tycker är så himla fin. Ni har kanske sett deras klänningar på Instagram, de har även en liknande med stjärnor som jag dör för. De här klänningarna ligger runt 1500 kronor och har man inte lust att lägga de pengarna så har jag hittat en budgetvariant (till höger, här). Den är minst lika fin och ligger på ungefär en tredjedel av priset!

On the left hand side you see the most perfect dress from Realisation par. I think that some of my might recognize it from Instagram, they also have another similar dress with stars. These dresses retails for $190 and I know that everyone won’t pay that for a dress, so I found one that’s less expensive. You can find the dress to the right (here) for almost a third of the price, so good. 

Sandals

 Ett par svarta sandaler är perfekt under sommaren och de till vänster kommer så klart från Atp Atelier. Vill man satsa på ett par klassiska sandaler som man vet att man kommer att använda så skulle jag helt klart rekommendera Atp. Är man inte riktigt säker eller kanske inte vill lägga lika mycket pengar på skor så har Nelly ett bra alternativ här.

Black sandals are perfect for summer and the ones to the left is from Atp Atelier. If  you wanna invest in a pair and you know you will use them a lot I would definitely go for these. If you aren’t really sure and don’t wanna spend as much money I would get the ones from Nelly (here)

bikini

Kan de här vara den snyggaste bikinin? Jag är nog inte den ända som har förälskat mig i denna skapelse från Kiini Swimwear. Den är dock inte billig, bara själva toppen ligger runt 1300 kronor. Hittade dock en liknande bikini som är minst lika snygg och så mycket billigare. Ni hittar den här.

Could this be the hottest bikini? I’m probably not the only one who fell in love with this Kiini bikini at first sight. It’s kinda pricey, the top retails for $165. I managed to find this great alternative, the colors are a bit different but it looks just as nice. Find it here

gucci

Ingen kan väl ha missat säsongens it sko från Gucci. De här skorna får verkligen mitt hjärta att slå ett extra slag. Eftersom det är signerade Gucci så kostar ju även dessa en slant om man säger så. Jag har länge letat efter ett par liknande och lyckades hitta ett par i silver som jag bloggade om här. Nu har jag dock hittat dessa på bilden som verkligen är så sjukt snygga och en hel del billigare, ni hittar de här.

I don’t think anyone missed this seasons it shoe from Gucci. These shoes really makes my heart skip a beat! As you already might have figured out, these are not cheap but I got lucky and found another very similar pair here.

bag

Mansur Gavriel är kanske mest kända för deras klassiska bucket bag som vi sett mycket utav de senaste åren. Hur som helst så har de nu också lanserat en shoulder bag som är väldigt enkel och klassisk. Vill man investera i en lite  mellan-dyr väska så tycker jag att detta är ett bra alternativ då den ligger runt 5000 kronor . Väskan till höger är ett bra budgetalternativ, ni hittar den här.

Mansur Gavriel is probably most known for their bucket bag that we have seen a lot of the latest years. Lately they  also came out with this classic shoulder bag that I really love. I think it’s a great alternativ if you wanna invest in a designer bag that isn’t crazy expensive. The bag to the right is another great and less expensive alternativ, you find it here.


Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *