BEACHY

 

0W1A1920

Wearing: 
Shorts – Mango
Sandals – H&M
Shirt – Rut & Circle (here)

En blandning av linnen, bomull och neutrala färger är helt klart min favorit vid dagar på stranden. Jag hittade dessa shorts inne på Mango och kunde verklige inte motstå. Det var även kul att se att så många av er var intresserad av en Palma guide, ska fixa det så snart som möjligt. Det är alltid bra att veta vart man ska gå då man besöker nya platser. Har verkligen en hel del grymma ställen att rekommendera! 🙂 Imorgon så ska jag träffa Emma och sen är det även dags för mig att börja packa, någon som kan gissa vart jag ska? x

A mix of linen, cotton and neutral colors are definitely my favorites for beach days. I found these shorts at Mango and I just couldn’t resist. It was fun to see that a lot of you wanted a Palma guide, I’ll post one as soon as possible. It’s always good  to know where to go when visiting new places 🙂 I hope you all had a great weekend so far, tomorrow I’m meeting my friend Emma and I’m also gonna start packing. Guess where I’m going? x

0W1A1922

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. new york? 😀

  2. Kan du inte göra ett Wedding inspiration inlägg med typ brudklänningar som är fina? 🙂

    1. Absolut skulle ja kunna fixa det 🙂