MYMUESLI STORE

 

0W1A2353

Idag vill jag tipsa er om Mymuesli och deras butik som ligger på Mäster Samuelsgatan 11. Denna muesli har blivit en del av min frukost och morgonrutin, ni kan se hur de ser ut här(klick). Har man vägarna förbi och känner sig lite hungrig så kan man köpa med en muesli2go, så smart. Det är verkligen så gott och jag kan lova att alla kan hitta en muesli som dom gillar här inne! 🙂

Skulle ni vara intresserad av att testa så finns det ett jättebra erbjudande som ni kan ta del av här (klick). Då ni handlar för 100 kronor så får ni 6 stycken muesli2go på köpet, hur bra?  Det är verkligen ett så bra sätt om man vill testa på lite olika smaker.

Today I wanted to recommend Mymuesli and their store on Mäster Samuelsgatan 11. Their muesli has become a part of my breakfast and morning routine, you can see what that looks like here(click). If you are around you should definitely stop by at the store and if you feel a bit hungry you should try their muesli2go. It’s so good and I can promise that everyone can find a flavor they will like 🙂
If you would be interested in trying these out I got a really good offer that you can find here (klick). When you buy for 100kr you will get 6 muesli2go for free – so awesome! It’s a really great way if you wanna try out some of their different flavors.

0W1A23060W1A23I50

I samarbete med mymuesli 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Felicia, har du sett att du är med på The Blonde Salad? Kul att du användes som inspiration! 🙂

    (om du inte sett det har du artikeln här: http://www.theblondesalad.com/2016/06/summer-2016-trends-3-cool-ways-to-style-slide-sandals.html )

    1. Nej det har jag inte sett, gud vad roligt 🙂 Tack så mycket för att du visade mig!!

      kram